Acasa Cine suntem Unde suntem Oferta Contact
Informatii utile
Oferta
ORGANIZARI CONFERINTE, SEMINARII SIMPOZIOANE SAU ORICE AL TIP DE EVENIMENT
NOI SUNTEM  garantia ca atunci cand se planifica astfel de evenimente  totul va fi impecabil si va decurge conform planului minut cu minut.
In organizarea evenimentelor, MAREEA IASI lucreaza concertat cu beneficiarii actiunii, incepand cu generarea conceptului, continuand cu planificarea activitatii si sfarsind cu detaliile, asumandu-si  coordonarea intregului eveniment.
In toate etapele, de la planificarea initiala pana la programarea detaliata sau pana la actiuni post-conferinta (excursii, mese festive, tururi-tematice, etc), reprezentantii delegati ai agentiei MAREEA IASI vor fi alaturi de beneficiarii actiunii non-stop.
In IASI si in statiuni turistice din tara, cu toate serviciile aferente: sali de  conferinte cu dotarile necesare, cazare, translatori, servicii speciale.
 • Pentru organizarea acestui tip de manifestari va putem oferi diverse variante in functie de bugetul alocat actiunii: sali functionale de diferite capacitati ( 50-1500 locuri ), cu diverse configuratii ( classroom, boardroom, theatre style ) in cadrul unor hoteluri din Iasi si din tara care beneficiaza de acest gen de dotari moderne.
 • Avem incheiate contracte cu firme de catering, cu firme de birotica, de publicitate, decoratiuni cu baloane, artificii, contracte cu firme ce detin  echipament tehnic, echipament  de sonorizare, contracte cu diversi transportatori, personal specializat : traducatori autorizati, ghizi, interpreti, etc.
 • organizarea de excursii "incentive”, in tara si in strainatate
 • asiguram transport cu autocare si microbuze pentru orice destinatie sau numar de kilometri, transferuri, program la dispozitie.
  Departamentul de evenimente al agentiei de turism MAREEA IASI, va garanteaza ca evenimentul respectiv va avea un impact deosebit, devenind o experienta placuta si memorabila pentru toti participantii.

  SERVICII SUPLIMENTARE PENTRU PARTICIPANTII STRAINI LA MANIFESTARILE INTERNATIONALE IN IASI
 • protocol pe Aeroportul International Iasi;
 • servicii de protectie si paza asigurate de personal specializat;
 • tururi de oras, cu ghid specializat, serviciu care poate fi oferit atat celor care pleaca in strainatate, cat si invitatilor straini care ne viziteaza tara; Va oferim un tur de oras, in trei variante:
 • tur panoramic de 2 1/2 ore, cu trecerea in revista a principalelor puncte de interes turistic – Palatul Culturii, Biserica Trei Ierarhi, Manastirea Golia, Universitatea, Parcul Copou cu Teiul lui Eminescu, Gradina Botanica.
 • tur clasic de 4 1/2 ore care include intrarea la unul din obiectivele turistice traditionale – Palatul Culturii – Mueul Tehnic sau de Arta
 • tur complet de 1 zi cu intrare la 2 obective turistice si cina festiva cu specific romanesc.
  REZERVARI BILETE DE AVION PENTRU TOATE COMPANIILE CARE OPEREAZA IN ROMANIA
  <>Pentru orice calatorie cu avionul, planificata sau intempestiva, si apelati la serviciile compartimentului de ticketing ale agentiei MAREEA IASI, care va pune la dispozitie experienta si profesionalismul echipei de specialisti instruiti la standarde internationale. Pentru o mai buna operabilitate, dispunem de un modul de rezervare automat prin care se poate rezerva, emite si achita online - www.zboruri-online.ro
 • Compartimentul  de ticketing ofera consultanta in ceea ce priveste evenimentele zilnice din domeniul aviatic, oferind solutii viabile atunci cand intervin situatii neprevazute.
 • In calitate de agent acreditat IATA ( Asociatia Internationala a Transportatorilor Aerieni ), politica agentiei  MAREEA IASI consta in a acorda clientilor nostri ajutorul necesar pentru a calatori in cel mai scurt timp indiferent de destinatia aleasa, luand in considerare toate solutiile posibile de calatorie, urmand in permanenta obtinerea celui mai mic tarif.
 • Putem face rezervari si emite bilete de avion pe rute externe si interne, fiind agenti acreditati ai tuturor companiilor aeriene care opereaza in Romania.
 • MAREEA IASI organizeaza la cerere curse aeriene charter pe diverse destinatii cu avioane inchiriate de diferite  capacitati  incepand cu capacitatea de 20 locuri si sfarsind cu cele de 160 de locuri. MAREEA IASI pune la dispozitia clientilor sai urmatoarele servicii conexe:
 • Serviciul de ticketing este un serviciu de permanenta 24 / 24;
      -
  Rezervarea locului dorit in avion si a meniului preferat
 • Asistenta pe aeroport si servicii de protocol
      -
  Transferuri cu automobile, microbuze sau autocare
      -
  Curierat rapid integrat pentru clientii nostri CORPORATE: biletele vor fi livrate in regim de urgenta la sediul clientului, la aeroport sau in alt loc stabilit de client
      -
  La cerere, MAREEA IASI pune la dispozitia clientului ghizi - interpreti, translatori, insotitori
      -
  Asigurari medicale si carti verzi
      -
  Vize si formalitati administrative
  MAREEA IASI are acces direct la tarife hoteliere foarte competitive in toata lumea, pentru rezervari on-line, in peste 35.000 de hoteluri prin mai multe sisteme:
  Comandati pe fax sau e-mail si in cel mai scurt timp veti primi un raspuns in trei variante - cele mai avantajoase ca tarif, ruta si orar de zbor.
  Daca intre societatile noastre exista relatie contractuala, puteti efectua plati bilunare sau lunare si nu de bilet cu bilet!


  SI ... CONSTATATI DIFERENTA!
  Prin organizarea de excursii profesionale MAREEA IASI va ofera posibiliatea de a diversifica modalitatile de motivare / recompensare a angajatilor firmei / companiei dumneavoastra.

  Apelati la experienta si creativitatea  profesionistilor  MAREEA IASI pentru planificarea si implementarea / perpetuarea  sistemului de ‘ incentive ’ in cadrul firmei / companiei dumneavoastra.

  Noi asiguram echilibrul necesar intre activitatile zilnice si relaxare, momente de respiro!

  Profesionalismul echipei MAREEA IASI sta la baza acestor proiecte, care reprezinta o provocare pentru ambele parti - atat agentia  MAREEA IASI cat si pentru client!

  Succesul unor astfel de actiuni are la baza seriozitatea si calificarea echipei MAREEA, dar si relatiile cu partenerii traditionali si cu experienta; prin inventivitate si ingeniozitate, prin seriozitate si calificare toate aranjamentele privind transportul ,cazarea, mesele si activitatile recreative vor fi incununate de succes.

  MAREEA IASI pune la dispozitie celor care doresc sa petreaca cel putin un week-end intr-un oras important din Europa si nu numai, un pachet de de servicii, la preturi promotionale, care cuprinde:
 • zbor Bucuresti – destinatia aleasa – Bucuresti
 • minim doua nopti cazare in orasul ales la hoteluri de 2* - 5*

  VACANTE IDEALE IN TARA SI IN STRAINATATE :
  Avem incheiate contracte ferme cu toate statiunile de odihna si tratament din tara, avand astfel la dispozitie aproximativ 10000 de locuri / serie in hoteluri, bungalowuri, vile, case de vacanta, pensiuni agroturistice de la 1 la 5 stele.

  LITORALUL ROMANESC : avem incheiate contracte ferme cu circa 140 de hoteluri, in toate statiunile, la toate gradele de confort.
  Pentru VACANTELE IN STRAINATATE derulam programe proprii de excursii in grup, CIRCUITE EXTERNE in toate colturile lumii , asigurand si transferul, la/de la locul de imbarcare, precum si SEJURURI ODIHNA cu transport avion / autocar in Grecia, Turcia, Bulgaria, Austria, Italia, Cipru, Croatia, Franta, Spania, avand totodata si acces direct la sistemele de rezervari on-line ale celor mai importanti tour-operatori mondiali: TUI si NECKERMANN

  Avem un portofoliu impresionant de pliante, brosuri si harti din toata lumea pe care vi le punem la dispozitie impreuna cu sfaturile si opiniile specialistilor nostri.

  VA ASTEPTAM SA NE VIZITATI LA SEDIUL NOSTRU din IASI, Str. Gavriil Musicescu nr. 6, Bl. 7A ( fundatie, vis a vis de Rapa Galbena ) zilnic intre orele 9.00 – 18.00, sambata : 9.00 – 14.00 pentru a fi aproape de dumneavoastra indiferent unde doriti sa calatoriti si cu ce scop!

  Tel/Fax: 0232 – 215524
  Email : iasi@mareea.ro
 • MAREEA - OLIMP IASI
  IASI , Str. Gavriil Muzicescu 6 , Bl. 7A , mezanin ( Fundatie vis a vis de Rapa Galbena )
  Tel/Fax: +40 232.215.524